1,4-Ди(1-фенiл-4-формiлпiразол-3-іл)бензол - Братенко, М.К.; Чорноус, В.О.; Вовк, М.В. (Украинский химический журнал, 2000)
Взаємодією бі'с-фенілгідразону 1,4-діацетилбензолу з реагентом Вільсмейєра-Хаака отримано раніше невідомий І,4-ди(1-фе-іл-4-формілпіразол-3-іл)бензол і вивчено його реакції з ароматичними амінами, гідроксиламіном, гідразинами та тіосемикарбазидом.