Флорономени в молдавсько-українських грамотах XІV-XV століть - Тимочко, Б.В. (Мовознавство, 2016)
У статті досліджено назви рослин і пов’язаних з ними понять, що засвідчені в юридичних документах XIV-XV ст. з території Молдавського князівства. Визначено специфіку лексико-семантичних відношень у межах досліджуваної тематичної групи лексики.