Кулеш Г. І. Мова беларускага заканадаўства XX стагоддзя: генезіс і эвалюцыя - Скопненко, О. (Мовознавство, 2016)
Рецензія на книгу: Кулеш Г. І. Мова беларускага заканадаўства XX стагоддзя: генезіс і эвалюцыя Мінск : БДУ, 2015. — 303 с.