Розчинність гексафторофосфату літію в пропіленкарбонаті та гаммабутиролактоні - Плахотнік, В.М.; Гончарова, І.В. (Украинский химический журнал, 2000)
Iзотермiчним методом дослiджено розчинність гексафторофосфату лiтiю в пропіленкарбонаті (ПК) та гаммабутиролактонi (ГБЛ) у температурному інтервалі вiд -40 до +60 °С. 3 систем вилучено та iдентифiковано сольвати складу 1:1.