Концепт ТОЛЕРАНТНІСТЬ: генетичний аспект дослідження - Юдко, Л.В. (Мовознавство, 2017)
У статті проаналізовано підходи до дослідження концепту ТОЛЕРАНТНІСТЬ в англійській, німецькій, російській, українській лінгвокультурах, визначено етимологію лексеми - вербалізатора концепту, ціннісний складник, спільне та відмінне для кожної лінгвокультури.