Семантико-когнітивний потенціал біблійних афоризмів у контексті художнього дискурсу - Івасишина, Т.А. (Мовознавство, 2017)
Статтю присвячено аналізу афоризмів біблійного походження як складника художнього дискурсу. Особливу увагу звернено на семантико-когнітивні параметри біблійних афоризмів, а також фразем із ключовими біблійними поняттями, що демонструють ціннісні характеристики української мовної картини світу.