Real and imaginary residual influences of Biblical Hebrew on Modem Hebrew grammar - Вar-Asher, M. (Мовознавство, 2017)
Стаття присвячена проблемі взаємовідношень між сучасним івритом і біблійною гебрайською мовою. Конкретніше, у ній розглядається питання про реальні та позірні залишкові сліди впливу мови Біблії на граматику сучасного івриту.