Німецька назва конвісара у дзеркалі польських, українських і білоруських пам’яток - Пиц, Т.Б. (Мовознавство, 2018)
Статтю присвячено дослідженню німецької назви конвісара в німецькій, польській, українській та білоруській мовах. Розглядається історія вивчення цієї назви ремісника, аналізуються її витоки, історія поширення і процес формування в слов’янських мовах на основі писемних пам’яток XIV–XVIII ст.