Дочу А. Р. Мовні контакти і запозичення як чинник формування тематичних груп лексики - Коцюба, З. (Мовознавство, 2018)
Дочу А. Р. Мовні контакти і запозичення як чинник формування тематичних груп лексики (на матеріалі англійського орнітонімікону) К.: Наук. думка, 2017. — 206 с.