Кельтська гідронімія в басейні Дністра - Вербич, С.О. (Мовознавство, 2018)
У пропонованій статті схарактеризовано гідроніми Бакота, Бібрка, Сукіль, Щирець у басейнах Верхнього й Середнього Дністра, які свого часу етимологізували як кельтські за походженням. На підставі докладного етимологічного аналізу спростовано кельтську версію походження цих гідронімів, обґрунтовано їхню слов’янську природу.