Хроніка (Мовознавство, 2018)
17—18 травня 2018 р. в Інституті литовської мови у Вільнюсі відбулася міжнародна наукова конференція «Соціокультурна роль словників: концептуальність, візуальність, зміна традиції», яка обʼєднала лексикографів Білорусі, Латвії, Литви, Польщі, Росії, України, Чехії.