Електронний словозмінний словник іспанської мови: його структура, зміст і параметризація - Купріянов, Є.В.; Любченко, Т.П. (Мовознавство, 2018)
Статтю присвячено розв’язанню головних питань створення словозмінного словника іспанської мови з використанням теорії лексикографічних систем. Зокрема, здійснено класифікацію мовних одиниць іспанської мови за їх словозмінними характеристиками, побудовано концептуальну модель словника та розроблено на її основі структуру бази даних. Визначено лексикографічні параметри опису словозмінної парадигми та обрано інтерфейс.