Просяник О. П. Фердинанд де Соссюр: деміфологізація концепції - Дьячок, Н. (Мовознавство, 2018)
Рецензія на книгу: Просяник О. П. Фердинанд де Соссюр: деміфологізація концепції. Х. : Харків. історико-філолог. т-во, 2018. — 276 с.