Інтертекстуальний дискурс роману Джона Фаулза „Жінка французького лейтенанта” - Левицька О. (Питання літературознавства, 2009)
Проаналізовано інтертекстуальну площину роману „Жінка французького лейтенанта” на структурному та семантичному рівнях, з’ясовано міжтекстові зв’язки роману з літературою вікторіанської доби та інші інтертекстуальні контексти.