Пономаренко С. Сучасна українська мова: Морфеміка. Дериватологія. Морфонологія - Тараненко, О. (Мовознавство, 2019)
Рецензія на книгу: С. Пономаренко. Сучасна українська мова: Морфеміка. Дериватологія. Морфонологія : Навч. посіб. для студентів філолог. спеціальностей вищ. навч. закладів України Миколаїв : Вид-во Чорномор. нац. ун-ту ім. Петра Могили, 2017. — 300 с.