Б.-І. Антонич та П. Тичина: типологія збігів - Скрипник, І. (Питання літературознавства, 2009)
Розглядається досвід Б.-І. Антонича в зіставленні з поезією П. Тичини (до 30-х рр.). Дослідження моделює специфічні ситуації думки на шляху до поетичної форми. Весь версопростір поетів аналізується у триєдності міф – релігія – філософія.