Добржанський С. Міське управління Правобережної України, Галичини і Буковини: порівняльний аналіз функціонування органів влади (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.) - Шандра, В.; Янишин, Б. (Український історичний журнал, 2021)
Рецензія на книгу: Добржанський С. Міське управління Правобережної України, Галичини і Буковини: порівняльний аналіз функціонування органів влади (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.). – Чернівці: Друк Арт, 2021. – 452 с.