Зихович П. Зраджена Волинь, або Як командування АК покинуло поляків на милість УПА - Каліщук, О.; Стрільчук, Л. (Український історичний журнал, 2021)
Рецензія на книгу: Зихович П. Зраджена Волинь, або Як командування АК покинуло поляків на милість УПА. – Познань: Видавничій дім «Ребіс», 2019. – 456 с.