Ізотермічний переріз діаграми стану системи Li—Ti—Bi при 470 К - Лозова, О.А.; Кеворков, Д.Г.; Павлюк, В.В. (Украинский химический журнал, 2000)
За допомогою рентгенівського фазового аналізу побудовано ізотермічний переріз діаграми стану системи Li—Ti—Bi при 470 К. Встановлено існування нових тернарних сполук. Інтерметалід Li₂TiBi кристалізується в структурному типі MnCu₂Al (пр. гр. Fm3m; а = 0.6663(3) нм). Кристалічна структура інтерметаліду LiTiBi повністю не визначена, встановлено, що вона належить до ромбічної сингонії.