Духовна спадщина давнього Галича - Затилюк, Я. (Український історичний журнал, 2022)
Рецензія на книгу: Духовна спадщина давнього Галича: Наук. зб. / І.Скочиляс, В.Фрис. – Л.: Вид-во УКУ, 2018. – 168 с. + 17 іл. (серія «Київське християнство», т.ХІІ).