Зема В. Київська митрополія перед викликами Ренесансу та Реформації - Тимошенко, Л. (Український історичний журнал, 2022)
Рецензія на книгу: Зема В. Київська митрополія перед викликами Ренесансу та Реформації. – К.: Критика, 2020. – 464 с.