Про що мовчать і не мовчать щоденники - Нога, Г. (Слово і Час, 2021)
12 грудня 2020 р. у режимі онлайн відбулася ІІ міжнародна конференція з циклу «Філософія буття і виживання в его-документах українських письменників, художників і кінематографістів (від часів Пилипа Орлика до сьогодення)».