Авторитет автора, або Чому книжка варта нагороди [Палинський В. Час творити. Есеї про поетів, прозаїків, митців] - Смоляк, Б. (Слово і Час, 2021)
Рецензія на книгу: Палинський В. Час творити. Есеї про поетів, прозаїків, митців. Львів: Апріорі, 2019. 524 с.