Науково-практична конференція «Історико-культурний і наративний дискурс модернізму» - Мукан, А.; Дацюк, К. (Слово і Час, 2021)
З нагоди 150-річних ювілеїв Лесі Українки та Агатангела Кримського в Інституті філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка 25 лютого ц. р. відбулася міжнародна науково-практична онлайн конференція «Історико-культурний і наративний дискурс модернізму».