Круглий стіл «Художній експеримент у культурі та літературі ХХ століття» - Воронова, А. (Слово і Час, 2021)
22 квітня 2021 р. в режимі онлайн відбулося засідання круглого столу «Художній експеримент у культурі та літературі ХХ століття» за участю українських і польських науковців. Захід був присвячений пам’яті Оксани Ковацької (у дівоцтві — Боярчук), дослідниці літератури, співробітниці Ягеллонського університету.