Оновлений погляд на Григорія Косинку, або Роздуми на полях [Косинка Григорій. Повна збірка творів. Документи. Спогади] - Мовчан, Р. (Слово і Час, 2021)
Рецензія на книгу: Косинка Григорій. Повна збірка творів. Документи. Спогади / пер., упор. та прим. С. Гальченка. Київ: Вид-во «Саміт-книга», 2019. 744 с.