Системне дослідження про українську риму [Мовчун Л. В. Українська рима в системі мови і в мовній практиці] - Гаврилюк, Н. (Слово і Час, 2021)
Рецензія на книгу: Мовчун Л. В. Українська рима в системі мови і в мовній практиці: монографія. Київ: Інститут української мови НАН України, 2020. 472 с. (Серія «Студії з українознавства»).