Урочиста академія на пошану Юрія Барабаша - Брайко, О. (Слово і Час, 2022)
18 листопада 2021 р. в Інституті літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН Ук ра їни (на платформі Zoom) відбулась урочиста академія з нагоди 90-ліття доктора філологічних наук, професора, лауреата Національної премії України ім. Т. Г. Шевченка, головного наукового співробітника Інституту світової літератури ім. О. М. Горького Російської академії наук, почесного доктора НАН України Юрія Яковича Барабаша.