Всеукраїнська наукова конференція до 140-річчя від дня народження Михайла Возняка - Генц, А. (Слово і Час, 2022)
11 листопада 2021 р. у Львівському національному університеті імені Івана Франка кафедра української літератури імені академіка Михайла Возняка за участі Інституту Івана Франка НАН України, Львівського національного літературно-меморіального музею Івана Франка та Наукового товариства імені Шевченка провела науковий форум до 140-річчя від дня народження М. Возняка «Інтелігент старої дати», на якому було представлено понад 50 доповідей учасників із університетів України та Польщі.