Нереалізований проєкт альтернативної України [Смотрицький Мелетій, архиєпископ. Апологія паломництва до східних країв] - Федорак, Н. (Слово і Час, 2022)
Рецензія на книгу: Смотрицький Мелетій, архиєпископ. Апологія паломництва до східних країв. Архиєп. Ігор Ісіченко, авторський проєкт, передмова, коментарі, примітки; Ростислав Паранько, переклад зі старопольської. Харків: Акта, 2020. 608 с.