Danse macabre Олеся Ульяненка: нова візія [Штейнбук Ф. Під «Знаком Саваофа», або «Там, де...» Ульяненко] - Кочерга, С. (Слово і Час, 2022)
Рецензія на книгу: Штейнбук Ф. Під «Знаком Саваофа», або «Там, де…» Ульяненко: монографія. Ч. 1. Київ: Видавничий дім Дмитра Бураго, 2020. 396 с.