Пам’яті колеги. Марта Соломонівна Ароне - Стальна, Т.; Штолько, М. (Слово і Час, 2022)
29 березня 2021 р. виповнилося б 90 років Марті Соломонівні Ароне, колишній співробітниці бібліотеки Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка Національної академії наук України (сьогодні — науково-інформаційного відділу), людині енциклопедичних знань, активній, жвавій та допитливій особистості. Вона відійшла у вічність 6 серпня 2020 р., але залишилася у пам’яті людей.