Презентація нової книжки Я. Поліщука в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка - Рокитська, Л. (Слово і Час, 2022)
29 листопада 2021 р. студенти Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка, викладачі кафедри історії української літератури, теорії літератури та літературної творчості, письменники та охочі подискутувати про новинки літературознавчих досліджень взяли участь в онлайн-розмові із завідувачем кафедри україністики Університету імені Адама Міцкевича (Познань) Ярославом Поліщуком. Професор презентував своє нове дослідження — «Краса у дзеркалах буття. Постать Михайла Коцюбинського в українській культурі» (Познань: Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Adama Mickiewicza, 2021. 232 с.). Організатор і модератор конференції — професорка Олена Романенко.