Конференція «Традиційна культура — шлях духовної деокупації» - Мукан, А. (Слово і Час, 2022)
27 травня 2021 р. відбулося пленарне засідання та перший день роботи секцій міжнародної онлайн-конференції «Традиційна культура — шлях духовної деокупації» у рамках ХІІІ Фольклористичних читань, присвячених професору Лідії Дунаєвській. Організатор заходу — Інститут філології КНУ імені Тараса Шевченка.