Колесник В. Говірка болгар с. Городнього (Чийшія), Бессарабія : Словник - Малаш, О. (Мовознавство, 2020)
Рецензія на книгу: Колесник В. Говірка болгар с. Городнього (Чийшія), Бессарабія : Словник. Одеса : Астропринт, 2019. 684 с. : іл.