Наші презентації (Слово і Час, 2022)
Животворне світло слова: збірник наукових студій пам’яті докторки філологічних наук Наталії Ростиславівни Мазепи; ЯРЕМЕНКО В. Наукова і епістолярна спадщина Бориса Грінченка; КАБКОВА О. В. Новелістика Вільяма Тревора; НАЄНКО М. Юрій Мушкетик: обраний дорогами; РОСОВЕЦЬКИЙ С. «Слово о полку Ігоревім» у взаємозв’язках із фольклором.