Із зали засідань Президії НАН України (24 листопада 2021 р.) (Вісник НАН України, 2022)
На засіданні Президії НАН України 24 листопада 2021 року розглядалися такі питання: щодо створення державної ключової лабораторії для розвитку мікроелектроніки в Україні (доповідач — член-кореспондент НАН України В.П. Кладько); про результати виконання цільового проєкту «Геофізичні дослідження літосфери зони зчленування Східно-Європейської та Західно-Європейської платформ України у зв’язку з перспективами нафтогазоносності» (доповідач — академік НАН України В.І. Старостенко); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.