70-річчя члена-кореспондента НАН України А. І. Вовка (Вісник НАН України, 2022)
7 січня 2022 р. виповнюється 70 років директору Інституту біоорганічної хімії та нафтохімії ім. В.П. Кухаря НАН України доктору хімічних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Андрію Івановичу Вовку.