Із зали засідань Президії НАН України (8 грудня 2021 р.) (Вісник НАН України, 2022)
На засіданні Президії НАН України 8 грудня 2021 року розглядалися такі питання: спільне засідання Президії НАН України та Колегії Державної служби статистики України з розгляду проєкту Програми перепису населення України у 2023 р. (доповідачі — академік НАН України Е.М. Лібанова та І.Є. Вернер); квантовий комп’ютер — стан проблеми у світі та в Україні (доповідач — доктор фізико-математичних наук С.М. Шевченко); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.