Із зали засідань Президії НАН України (22 грудня 2021 р.) (Вісник НАН України, 2022)
На засіданні Президії НАН України 22 грудня 2021 року розглядалися такі питання: наукові повідомлення молодих учених установ НАН України (доповідачі — доктор фізико-математичних наук В.В. Семінько, доктор біологічних наук Р.Р. Панчук, доктор економічних наук І.Ю. Підоричева); системні ризики в нестабільному суспільстві: соціальні та культурно-інформаційні виміри (доповідач — доктор соціологічних наук Л.Г. Скокова); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.