70-річчя члена-кореспондента НАН України А.М. Негрійка (Вісник НАН України, 2022)
7 лютого 2022 р. виповнюється 70 років завідувачу відділу лазерної спектроскопії Інституту фізики НАН України, заступнику академіка-секретаря Відділення фізики і астрономії НАН України, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, доктору фізико-математичних наук, члену-кореспонденту НАН України Анатолію Михайловичу Негрійку.