Наукова сесія Загальних зборів НАН України з проблем формування і реалізації моделі розвитку низьковуглецевої економіки України (17 лютого 2022 р.) (Вісник НАН України, 2022)
17 лютого 2022 р. відбулася наукова сесія Загальних зборів НАН України з проблем формування і реалізації моделі розвитку низьковуглецевої економіки України, на якій було заслухано та обговорено низку доповідей профільних фахівців НАН України щодо перспектив розвитку низьковуглецевої економіки України, шляхів перетворення об’єднаної енергетичної системи України на сучасну інтелектуальну та екологічно безпечну систему, актуальних напрямів досліджень з водневої енергетики та її впливу на декарбонізацію індустрії, а також щодо ролі природних екосистем у забезпеченні декарбонізації.