Із зали засідань Президії НАН України (26 січня 2022 р.) (Вісник НАН України, 2022)
На засіданні Президії НАН України 26 січня 2022 року розглядалися такі питання: про виконання цільової програми наукових досліджень НАН України «Матеріали для медицини і медичної техніки та технології їх отримання і використання» на 2017—2021 роки (доповідач — академік НАН України С.О. Фірстов); високопотужні джерела струму на базі суперконденсаторів (доповідач — член-кореспондент НАН України Ю.А. Малєтін); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.