75-річчя академіка НАН України Ю. Ф. Снєжкіна (Вісник НАН України, 2022)
2 квітня виповнюється 75 років відомому вченому в галузі теплофізики, теплотехніки, відновлюваної енергетики та енергоощадних технологій директору Інституту технічної теплофізики НАН України, доктору технічних наук, професору, академіку НАН України Юрію Федоровичу Снєжкіну.