70-річчя академіка НАН України З. Т. Назарчука (Вісник НАН України, 2022)
12 квітня виповнюється 70 років відомому українському вченому в галузі матеріалознавства та діагностики матеріалів, голові Західного наукового центру НАН України, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, доктору фізико-математичних наук, професору, академіку НАН України Зіновію Теодоровичу Назарчуку.