Відгук на книжку М. Жирохова «Підпільна група Якова Батюка: кінець легенди» - Студьонова, Л. (Сiверянський літопис, 2022)
Рецензія : Відгук на книжку М. Жирохова «Підпільна група Якова Батюка: кінець легенди». Сіверянський літопис. 2022. № 1. C. 182-187.