Нові досягнення з фізико-неорганічної хімії в Україні - Коваль, Л. (Украинский химический журнал, 2006)
16 листопада 2005 року на базі Інституту загальної та неорганічної хімії (ІЗНХ) ім. В.І. Вернадського НАН України відбулася сесія наукової ради з проблеми “Неорганічна хімія” НАН України. Проведення сесії було приурочено до 70-річчя академіка С.В. Волкова, голови наукової ради і директора ІЗНХ.