Пам’яті члена-кореспондента НАН України Олега Григоровича Зарубицького (Украинский химический журнал, 2006)
29 грудня 2005 року після важкої хвороби пішов з життя відомий вчений-хімік, доктор технічних наук, професор, член-кореспондент Національної академії наук України, Заслужений діяч науки і техніки України Олег Григорович Зарубицький.