Із зали засідань Президії НАН України (23 березня 2022 р.) (Вісник НАН України, 2022)
На засіданні Президії НАН України 23 березня 2022 року розглядалися такі питання: про оцінювання масштабів і наслідків вимушених зовнішніх міграцій населення України (доповідач — академік НАН України Е.М. Лібанова); ядерний тероризм Російської Федерації в Україні — виклик для світової безпеки (доповідач — академік НАН України А.В. Носовський); кадрові та поточні питання.