Із зали засідань Президії НАН України (30 березня 2022 р.) (Вісник НАН України, 2022)
На засіданні Президії НАН України 30 березня 2022 року розглядалися такі питання: про оцінку економічних втрат України внаслідок збройної агресії РФ (доповідач — академік НАН України В.М. Геєць); особливості роботи Об’єднаної енергетичної системи України в синхронному режимі з європейською континентальною енергетичною системою (доповідач — академік НАН України О.В. Кириленко); кадрові та поточні питання.